Text Size

 

Over Webright

Wie is Webright

Mijn eerste computer bouwde ik zelf in 1992, en in 1993 maakte ik mijn eerste website. Het internet stond toen nog in de kinderschoenen.  Bijblijven met alle ontwikkelingen is een dagtaak op zich, ook 20 jaar later. Elke keer nog leer ik met enthousiasme nieuwe aspecten kennen, en dit leidde uiteindelijk tot het starten van een bedrijf voor webdesign in IJmuiden.

stephen-cassidy-webmaster-photograph

 Webright-Webdesign-VisitekaartVisie 

 'Building websites the right way’ - websites bouwen zoals het hoort – is ons motto. Drie hoofdzaken voor een website, behalve ontwerp, en hoe bezoekers de website ervaren, zijn beveiliging, backups en onderhoud. Als die zaken in orde zijn, kan gekeken worden naar andere zaken zoals gebruik van sociale media, SEO, en het up-to-date houden van uw bedrijfssite.

Ervaring

In de afgelopen jaren bouwde ik websites voor privé-personen, dansscholen, fotografen, en een nieuwe portalwebsite voor een conferentieorganisator. Sinds vier jaar ben ik tevens werkzaam als webmaster/ICT-manager bij conferenties in New York, Londen, Tokyo en Zürich, waar ik tevens verantwoordelijk ben voor de audio-visuele organisatie en presentaties. Hiernaast verzorg ik fotografie en opnamen van de sprekers en bezoekers van conferenties en dance-events.


Achtergrond

Na mijn technische opleiding heb ik me verder ontwikkeld in Microsoft Certified System Engineer, HTM, CSS en PHP programmeren, en websitebuilding met Joomla CMS. In oktober 2013 volgde ik Google Analytics Academie Fundamentals.

Sinds 2010 werk ik als webmaster en ICT-manager. Voor het opzetten en onderhoud van de websites gebruik ik Joomla CMS. Ik werk met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop als grafische programma’s. Een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden is het verzorgen van de fotografie tijdens de georganiseerde conferenties. Hierbij komt mijn passie voor fotografie tot zijn recht. Sinds de eerste digitale camera op de markt kwam ben ik eraan verslingerd! Ik maak ook veel outdoor en macrofoto’s.

Missie

Bouwen van professionele websites voor ondernemingen, met behulp van de nieuwste technieken. Moderne, flexibele websites maken voor zelfstandigen en ondernemingen, specifiek in en rond Noord-Holland.

Passie

In mijn vrije tijd ik besteed ik veel tijd aan latin-dancing. Sinds 10 jaar ben ik een fanatiek danser in diverse Zuid-Amerikaanse dansstijlen als Salsa, Merengue en Zouk. Het heeft me veel over passie in het leven geleerd.


Stephen Cassidy
Webright

View Stephen Cassidy's profile on LinkedInView Stephen Cassidy's full profile on LinkedIn

 

Voor meer informatie Contact Webright

Porfolio:

Bekijk onze portfolio voor een indruk, Voor contact kunt u ons   offerteformulier invullen, of ons een email sturen, Wij nemen dan spoedig contact met u op voor een kosteloze afspraak, en bespreken met u de beste aanpak voor het opzetten of verbeteren van uw website.

This page in English

english-language

Terug naar Webright

 

 

Webright Banner webdesign IJmuiden

 Tags: