Text Size

Webright Event Fotografie

Sinds een aantal jaren verzorgt Webright eveneens de fotografie rond evenementen en conferenties. Officiële publiciteitsfoto’s van sprekers, deelnemers aan workshops en lezingen, maar ook meer ongedwongen vastlegging van bezoekers en deelnemers bij evenementen.Webright werkte eerder samen met conferentieorganisatoren, locatiemanagers en audiovisuele bedrijven op conferentie in New York, Zürich, Londen en Tokyo. Het is van belang de juiste mensen op de juiste plek en tijd op de foto te zetten. Wij kunnen om dat te realiseren zonodig de hele dag aanwezig zijn om geen hoogtepunt te missen en al uw gasten zelfs tot en met de afsluitende toost op de foto te zetten.

Overig diensten voor conferenties en meetings

De afgelopen 4 jaar heb ik gewerkt als Webmaster/ICT manager voor een bedrijf dat conferenties organiseert in de VS, Azië en Europa. Mijn taak is te zorgen dat alles voor en tijdens de conferentie loopt zoals gepland. Dit houdt in dat ik de regie heb over het organiseren en opzetten van de audio-visuele apparatuur, verzorgen van sponsor reclame, met bijbehorende Powerpoint presentaties. Opzet en ondersteuning van apparatuur voor sprekers en workshop moderators. Tevens regel ik bewegwijzering op, en communicatie met, de verschillende locaties. Kort gezegd is het allround management mijn verantwoordelijkheid. 

Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik veel positieve reacties over mijn professionele werkwijze  van geroutineerde sprekers en vooraanstaande bezoekers.

Beeldmateriaal kunt u vinden op de website www.tbliconference.com. Voor eventuele referentie of navraag over mijn werkstijl kunt u contact opnemen met de heer Robert Rubinstein.

This page in English
english-language

Over ons:

Contact us. Voor meer informatie over ons evenementfotografie diensten, of kijk op over Webright voor meer informatie over ons recente werk.

Terug naar Webright

 

 

  Webright Banner webdesign IJmuiden

 Tags: